Jaký význam má Magna Charta pro učitele veřejných škol?
Jaký význam má Magna Charta pro učitele veřejných škol?

Video: Jaký význam má Magna Charta pro učitele veřejných škol?

Video: Jaký význam má Magna Charta pro učitele veřejných škol?
Video: War Thunder CZ #114 │ Objekt 120 │ kladivo na tanky 2024, Duben
Anonim

The Magna Charta pro učitele veřejných škol jinak známý jako republikový zákon č. 4670, byl navržen tak, aby poskytoval programy na podporu a zlepšení blahobytu a ekonomického postavení učitelé veřejných škol.

Proč je Magna Charta pro učitele veřejných škol tímto způsobem důležitá?

Jako takový zákon republiky č. 4670 jinak známý jako „The Magna Charta pro učitele veřejných škol ” byl přijat do zákona s cílem poskytnout nám profesionální práva a záruky učitelé veřejných škol s ohledem na náročnost a obtížnost výkonu jejich povolání.

Také víte, kdo schválil RA 4670? Tento návrh zákona se snaží změnit zákon republiky č. 4670 jinak známý jako „Magna charta pro učitele veřejných škol, aby uvedený zákon lépe reagoval na podporu blaha učitelů veřejných škol. RA Ne. 4670 byl prošel vstoupil do zákona 18. června 1966 a zůstal nedotčen víceméně padesát (50) let.

Kromě toho, proč je pro učitele důležitý etický kodex?

The etický kodex pro učitelé je navržen tak, aby chránil práva studentů, všech studentů. to je Důležité že učitelé pochopit, že když dostanou a výuka pozici, kterou se zavazují dodržovat etický kodex . Musíte chránit bezpečnost svých studentů a nevěřit, že je to práce někoho jiného.

Jaká jsou práva učitele veřejné školy na Filipínách?

Učitelé státních škol mají právo svobodně a bez předchozího povolení zakládat organizace a vstupovat do nich podle svého výběru, ať už místní nebo národní, aby prosazovali a hájili své zájmy.

Doporučuje: