Co symbolizuje voda v Romeovi a Julii?
Co symbolizuje voda v Romeovi a Julii?

Video: Co symbolizuje voda v Romeovi a Julii?

Video: Co symbolizuje voda v Romeovi a Julii?
Video: ОБАЛДЕТЬ‼️Его БЕЗУМНАЯ идея о вас‼️😳🤪😱😉 2024, Smět
Anonim

Voda představuje čistotu a čistotu spolu s únikem z rušné a rušné Verona Beach, kde se film odehrává. Romeo ocitne se v podobné pozici později ve filmu, doufá, že si vyčistí mysl tím, že ponoří hlavu pod hlavu voda , jako Julie nechává oči otevřené a vlasy volně vlající.

Jak se zde používá symbolika v Romeovi a Julii?

Po celou dobu oslavované hry „ Romeo a Julie “používá William Shakespeare symbolismus prozkoumat trvalá témata, jako je láska, osud a pomsta. Ať už odkazujeme na prostředí nebo na tragický konec samotných titulních postav symboly přispívají k pocitům neštěstí a zoufalství přítomným ve hře.

Také, jaké bylo příjmení Paris v Romeo a Julie? Je nápadníkem Julie. Je hezký, bohatý a je s ním příbuzný princ Escalus . Jeho jméno pochází z Trójského prince Parise v Homérově Illiadě.

Hrabě Paris
Postava Romea a Julie
Vytvořil William Shakespeare
Informace
Rodina Princ Escalus, Mercutio

Za druhé, co symbolizuje Julii?

Jed je považován za a symbolismus protože to symbolizuje nejen sebevražedný nástroj používaný Romeem a Julie ale také to symbolizuje spor mezi Montagues a Capulets. Jejich spor otrávil Romea a Julie's vztah, který skončil tragédií.

Co symbolizuje oheň v Romeovi a Julii?

Shakespeare používá opakující se symbol oheň v Romeo a Julie v několika různých kontextech, ale vždy s ohledem na intenzivní emoce. Oheň symbolizuje intenzivní emoce lásky a nenávisti a pomáhá ilustrovat obě tato témata.

Doporučuje: