Co je škola UCI?
Co je škola UCI?

Video: Co je škola UCI?

Video: Co je škola UCI?
Video: Dobrá škola: Co "dobrá škola" děti učí? 2024, Smět
Anonim

Kalifornská univerzita, Irvine ( UCI nebo UC Irvine ) je veřejná výzkumná univerzita v Irvine v Kalifornii. Je to jeden z 10 kampusů v systému University of California (UC). UC Irvine nabízí 87 bakalářských titulů a 129 postgraduálních a profesionálních titulů.

Také, jaký typ školy je UCI?

The Kalifornská univerzita, Irvine (UCI nebo UC Irvine) je veřejná výzkumná univerzita v Irvine v Kalifornii. Je to jeden z 10 kampusů v Kalifornská univerzita (UC) systém. UC Irvine nabízí 87 vysokoškolských titulů a 129 absolventských a profesionálních titulů.

Následně je otázkou, čím je UCI známá? O University of California, Irvine: Společnost byla založena v roce 1965, UCI je nejmladším členem prestižní Asociace amerických univerzit. Kampus dal tři laureáty Nobelovy ceny a je známý jako jeho akademický úspěch, přední výzkum, inovace a maskot mravenečníka.

Je tímto způsobem UCI prestižní škola?

UCI je akorát. To je dobré škola . Ačkoli UCI není jako prestižní jako UCLA nebo Berkeley je stejně dobrý v akademii a sportu jako oba školy.

Je UCI školou Ivy League?

Sečteno a podtrženo: UCI je skvělá univerzita. Abych to řekl UC Irvine je na stejné úrovni těchto veřejných Ivies, i když je úsek. UC Irvine je top 40 - top 30 v informatice - univerzita. I když je jako veřejná vysoká škola na 8. místě, umístění na 39. místě (podle mého názoru) z ní ve skutečnosti nečiní „ Ivy League.

Doporučuje: