Obsah:

Kdo je Danny Hardman?
Kdo je Danny Hardman?

Video: Kdo je Danny Hardman?

Video: Kdo je Danny Hardman?
Video: Live: Aká chorba kolí Vladimíra Putina? Kto je jeho osobný krajčír a lekár? #ginn22x37 2024, Smět
Anonim

Danny Hardman

Dělník, který dělá drobné práce kolem domu. Přitahuje ho Lola a Robbie a Cecilia si léta myslí, že to byl on, kdo ji znásilnil. Ukázalo se však, že je tak nevinný, jak jen může být.

Když to vezmeme v úvahu, kdo je Betty v odčinění?

Betty . Betty je hlavní služka v domě Tallisů. Je popisována jako děsivá a energická (23), stejně jako vzdálená a pevná (30). Betty je tam, aby fungovala jako náhradní matka pro děti z Tallis a dohlížela na zbytek personálu služebné.

Kromě toho, kdo je protivníkem v odčinění? Když vezmeme v úvahu román jako celek, Marshall je jedním ze dvou antagonistů (v Robbieho případě). Rozhodne se nechat Briony zničit Robbieho/Cecilii život a pak se stane pravým opakem Robbie : úspěšný, bohatý, mocný, slavný a velmi starý.

Navíc, co dělá Robbie pro rodinu Tallisových?

Bystrý, atraktivní a ambiciózní syn Grace Turnerové, která je a Tallisovy rodiny uklízečka. Robbie je studium na Cambridge jako doktor a jeho vzdělání je financovaný Tallisovými, kteří se k němu chovají jako k synovi. On je také vášnivě zamilovaný do Cecilie Tallis.

Je usmíření založeno na skutečném příběhu?

Existuje jen film, film" Smíření "které jsme ty a já sledovali. Brionyina kniha - v kontextu McEwanovy fikce." příběh - je nemovitý : Briony napsala knihu, v podstatě ji jen vidíme na obrazovce až do bodu, kdy Briony jede v podzemním vlaku.

Doporučuje: