Jak rodinný spor ovlivní Romea a Julii?
Jak rodinný spor ovlivní Romea a Julii?

Video: Jak rodinný spor ovlivní Romea a Julii?

Video: Jak rodinný spor ovlivní Romea a Julii?
Video: Romeo & Juliet - A Complete Analysis (Shakespeare's Works Explained) 2024, Smět
Anonim

Zřejmá odpověď na tuto otázku je, že svár mezi Montagues a Capulets způsobí smrt Romeo a Julie . Poněkud méně zřejmé je, že to způsobuje jejich lásku, nebo alespoň ten typ lásky, kterým je hra známá. Montagues a Capulets jsou dvě z předních rodin ve Veroně.

Jaký je tedy důvod rodinných sporů v Romeovi a Julii?

Rychlá odpověď. Kapulet-Montague svár je zodpovědný za smrt Romeo a Julie protože to bránilo jejich vzájemné lásce; volí smrt před nuceným odloučením. Bez svár , pravděpodobně nebudou mít žádnou překážku být spolu.

Za druhé, jaký vliv má smrt Romea a Julie na spor mezi jejich rodinami? Ačkoliv smrti Romea a Julie jsou zodpovědní za ukončení dlouhotrvajícího konfliktu mezi tihle dva rodiny , dva milenci nikdy dostat abychom si užili být spolu. Jejich smrt je jako oběť, která přináší mír mezi Kapuletové a Montagueové.

Jen tak, co je příčinou sporu mezi Kapulety a Montagues?

Úvodní prolog pouze zmiňuje, že spor mezi Kapulety a Montagues pramenilo ze zášti mezi ty dvě rodiny. V úvodu aktu 1 vidíme, že i přítomnost a Kapulet nebo a Montague může okamžitě začít a boj kvůli nenávisti, kterou k sobě cítili.

Jak láska Romea a Julie ovlivnila jejich rodiny?

Na závěr, Romeo a Julie činy ovlivnily mnoho lidí. Jejich láska a jejich tragický konec a spor skončil a Verona se stala mnohem bezpečnějším místem k životu. Škoda, že pro to muselo zemřít tolik lidí. Romeo a Julie , naši spravedliví milovníci, byli ze sváru rodiny ; on byl Montague a ona Kapuletka.

Doporučuje: