Co tím Ayesha myslela?
Co tím Ayesha myslela?

Video: Co tím Ayesha myslela?

Video: Co tím Ayesha myslela?
Video: Ayesha Erotica - Tome Mi Foto 2024, Duben
Anonim

Ayesha je jméno muslimské dívky a je to jméno arabského původu s více významy. Ayesha název význam je ženský život, Aisha byla Jméno oblíbené manželky proroka Mohameda a související šťastné číslo je 7.

Podobně, co znamená jméno Ayesha?

The jméno Ayesha je arabské dítě Jména dítě název . V arabštině Baby Jména a význam z jméno Ayesha je: Žena. Život. Aisha byl název oblíbené manželky proroka Mohameda.

Také víte, jaké je šťastné číslo jména Ayesha? Šťastné číslo pro jméno Ayesha je 7. Šťastný dny pro jméno Ayesha jsou úterý, čtvrtek a šťastný kovy jsou měď, železo pro jméno Ayesha.

Následně je otázkou, co znamená Ayesha v arabštině?

????‎, latinsky: ʿĀʾisha, lit. 'ta žije' nebo 'ženský'; také se píše A' aisha , A'isha, Aischa, Aishah, Aicha, Aishat, Aisya, Aisyah, Ayşe, Aische, Aiša, Ajša, Aïcha, Aisyah, Aixa, Ayesha , nebo Iesha) je an arabština ženské křestní jméno.

Jak se vyslovuje Ayesha?

Rider Haggard spojuje jméno Ayesha Mohamedovým manželkám a arabské jméno (arabsky: ?????, ʻĀʼishah, vyslovováno [ˈ?aː?i?a]), uvádějící, že by se mělo vyslovovat „Assha“/ˈ?ː??/, [1] ačkoli výslovnost A·ye·sha /?ːˈj???/ nebo /?ːˈjiː??/ je možná běžnější.

Doporučuje: