Mohu vyrobit panenku, která vypadá jako já?
Mohu vyrobit panenku, která vypadá jako já?

Video: Mohu vyrobit panenku, která vypadá jako já?

Video: Mohu vyrobit panenku, která vypadá jako já?
Video: Mluvící panenka jako živá Antonio Juan Pekess 2024, Smět
Anonim

Děti umět design a panenka, která vypadá prostě jako oni, tedy oni umět cítit jako americká dívka panenka v reálném životě. Nebo oni umí vytvořit panenku to je úplně jiné než oni, ale pořád to bude jejich nejlepší přítel.

Podobně se ptá, kdo vyrábí panenky, které vypadají jako vy?

Řidič na zakázku panenka trh byla American Girl, vlastněná výrobcem Barbie, Mattel Inc. American Girl, zaměřená na dívky od 8 let, umožňuje dívkám vytvořit si vlastní 18palcové "Just Jako Ty " panenka za zhruba 87 dolarů.

Následně je otázkou, co je to portrétní panenka? Portrétní panenka je skvělý dárek pro těžko překvapivého člověka. Můžeme vyrobit speciální jedinečné panenka na základě vašich obrázků a fotografií! Vše záleží na vaší kreativitě, zálibách a smyslu pro humor člověka, kterému obdarováváte.

Dále je třeba vědět, zda si mohu nechat vyrobit panenku, aby vypadala jako moje dcera?

Americká dívka Truly Me Panenky Prodává známá firma American Girl Koukni se -podobně panenky s názvem Skutečně já panenky . Vy umět vyberte si z desítek druhů barev pleti, očí a vlasů, mužské nebo ženské panenky . Je to skvělá volba pro děti, které již mít americká dívka panenky a přát si mít který se jim podobá.

Kolik stojí výroba panenky?

POZNÁMKA: The průměrné náklady na panenku mezi 2 500 a 6 500 $, aby se dostal na předprodukční prototyp.

Doporučuje: