Co znamená siddhant?
Co znamená siddhant?

Video: Co znamená siddhant?

Video: Co znamená siddhant?
Video: Why China needs Putin for its fight in India's neighbourhood? | Analysis by Siddhant Agnihotri 2024, Smět
Anonim

Siddhant je sanskrtské jméno pro chlapce význam Stanovená pravda.. Přečtěte si níže Siddhantův sdružení celebrit a vládců a numerologické významy . Li Siddhant je ten pravý, gratuluji! Pokud byste chtěli více možností, vyzkoušejte naše Populární jména a Významy.

V souladu s tím, jaký je význam jména siddhant?

Dítě název : Siddhant . Pohlaví: chlapec. Původ: džinismus, bengálština, gudžarátština, hindština, hinduismus, kannadština, malajálamština, maráthština, urijština, tamilština, telugština. Význam Siddhant : Princip pro život; Morální víra název lorda Ganéši; Morální víra.

Podobně, co je sidhant? Siddhant (také hláskováno Siddhanth, překlad: Princip) je indická televizní show s Pawanem Shankarem v hlavní roli, vysílaná na již zaniklém kanálu Star One v letech 2005-2006. Produkovala ho Anurradha Prasad (BAG movies) a byl nominován na mezinárodní cenu Emmy.

Následně se také můžeme ptát, jaký je význam Vedantu?

??????) je odvozeno ze sanskrtu. To prostředek „Upanišady nebo práce na filozofii védánty na konci védy“.

Co znamená Shivansh?

Shivansh NÁZEV VÝZNAM V HINDINĚ. Shivansh je jméno muslimského chlapce a je to jméno původem z Urdu s násobkem významy . Shivansh název význam v hindštině je Lord Shiva's Part or Factor, ????? ??? ?? ??? ?? ????????.

Doporučuje: