Co znamená exekuce z právního hlediska?
Co znamená exekuce z právního hlediska?

Video: Co znamená exekuce z právního hlediska?

Video: Co znamená exekuce z právního hlediska?
Video: Kurz finanční gramotnosti - Exekuce 2024, Smět
Anonim

Popraven Smlouva Zákon a Právní definice . Popraven Smlouva znamená smlouvu, která byla plně splněna oběma stranami. V jiných slova , smlouvu, jejíž podmínky byly zcela splněny. Mohlo také znamenat podepsanou smlouvu.

Také víte, co znamená popraven při?

Příklad: „je to popraven smlouva") 2) v. mít dokončeno nebo plně plnit. (Příklad: "on popraven všechny sliby učiněné ve smlouvě") 3) v. vyplněný a formálně podepsaný dokument, jako je listina, smlouva nebo nájemní smlouva.

Podobně, co je uzavřená smlouva s příkladem? Smlouva o prodeji spotřebiče pro příklad , by bylo realizovaná smlouva . Jednou smlouva byl zadán, bude spotřebič ihned dodán. Dobrý příklad z an exekuční smlouva by bylo a smlouva s domácím stavitelem postavit dům.

Jaký je tedy význam exekuce ze zákona?

Provedení . Provedení nějakého úkonu nebo průběhu jednání až do jeho dokončení. Běžně, provedení je dosaženo prostřednictvím a právní zařízení známé jako soudní příkaz provedení . Předpis slouží jako důkaz o majetku, který žalovaný, který se nazývá Soudní dlužník, dluží žalobci nebo Soudnímu věřiteli.

Co je to provedená kopie?

Jednoduché smlouvy a úkony jsou často popraven v protějšcích. To znamená, že každá strana smlouvu podepíše samostatně, ale identicky kopie stejného dokumentu. Podepsaný kopie společně vytvoří jedinou závaznou smlouvu.

Doporučuje: