Vlastní prase Peppa Disney?
Vlastní prase Peppa Disney?

Video: Vlastní prase Peppa Disney?

Video: Vlastní prase Peppa Disney?
Video: Prasátko Peppa | Na Vylete | Kreslená 2024, Smět
Anonim

Prasátko Pepa je britský předškolní animovaný televizní seriál režírovaný a produkovaný Astley Baker Davies ve spolupráci s Entertainment One, Nick Jr., Channel 5 a Hasbro's Allspark Animation. Dne 31. prosince 2019 společnost Hasbro získala Entertainment One za obchod 3,8 miliardy dolarů, takže nyní Hasbro vlastní práva na Prasátko Peppa.

Je v tomto ohledu Peppa Pig Disney?

Prasátko Peppa a Disney Znaky. Prasátko Peppa a Disney Postavy je divadelní film založený na známém televizním seriálu a jeho americkém spinoffu Crossover. Film produkoval Walt Disney Pictures and Entertainment One a distribuuje Walt Disney Studios Motion Pictures v USA.

Také víte, proč byl Peppa Pig zrušen? Podle zpráv více než 30 000 klipů sladké karikatury, která sleduje životy prasátek Peppa a její rodina byli odstraněni z ekvivalentu YouTube v zemi, Douyin. A to všechno kvůli animaci prasečí příslušnost k málo vzdělaným flákačům.

Stejně tak se lidé ptají, kdo právě koupil prasátko Peppa?

Hasbro

Kde je Peppa Pig zakázáno?

Populární dětská kreslená postavička Prasátko Peppa byl zablokován v online videokanálu v Číně poté, co se spojil s „gangsterskou“subkulturou.

Doporučuje: